Dromedar karavanne

Reiseoversikt

Glade Nomade reiseoversikt

Med Glade Nomades reiseoversikt ønsker vi deg varmt velkommen på våre magiske reiser og kurs! Glade Nomade er arrangør av magiske reiser til Portugal og Marokko. Vi har mange spennende reiser i vår reiseoversikt.

holistisk helsereise til Algarve finner du roen ved Atlanterhavskysten, samtidig som du kan pleie kropp & sjel.
Både kropp & sjel vil nyte godt av en Holistisk Helsereise til Algarve med lokalkjente Iris. Bo på Eco-hotell ved havet. Få ny energi og velvære med vegetarmat, yoga, magedanskurs og Reiki.

 

Iris tar deg også med til mystiske Marrakech, på Yoga, Reiki og magedans retreat. Nyt spa & hammam, yoga og Reiki i en fredfull oase med utsikt over Atlasfjellene. Iris er lokalkjent og viser deg Marrakech, – og lærer deg både Reiki og magedans.

 

Vår signaturreise er nyttårsreise til Sahara. Gled deg til en spektakulær rundreise fra Marrakech til Sahara med magisk nyttårsaften med glamping i ørkenen. På denne reisen får du opplevde de mektige sanddynene og den fantastiske marokkanske gjestfriheten!

 

Her er det mye spennende å velge mellom! Velkommen på reise med oss 🌴🐪⛺️💫💃🏻 Finn din indre glade nomade her! 😊✨

Puro Yoga sommer retreat Umbria – Italia

17 900

20.-27.6.2024

Puro Yoga sommer retreat Umbria - Italia. Ashtanga yoga, meditasjon, Pranayama & Yin Yoga. Deilige vegetarmåltider og magiske omgivelser!

BESTILL NÅ

Magiske Marrakech Yogareise, velvære, Reiki, hammam

21 900

16.11.2024

Gled deg til spa & hammam, yoga og Reiki i en fredfull oase med utsikt over Atlasfjellene. Iris er lokalkjent og viser deg Marrakech, - og lærer deg både Reiki og magedans 😊

BESTILL NÅ

Magiske Marrakech Yoga Retreat

21 900

9.11.2024

Velkommen på Magiske Marrakech Yoga Retreat! En fredfull oase med utsikt over Atlasfjellene. Ashtanga yoga, meditasjon, Pranayama & Yin Yoga. Hammam, utflukter, magedanskurs.

BESTILL NÅ

Algarve- Holistisk Helsereise for kropp & sjel

18 900

19.9.2024

Både kropp & sjel vil nyte godt av en Holistisk Helsereise til Algarve med lokalkjente Iris. Bo på Eco-hotell ved havet. Få ny energi og velvære med vegetarmat, yoga, magedanskurs og Reiki

BESTILL NÅ

1001 natt nyttårsfeiring Marrakech & Sahara

23 900

28.12.2024

Rundreise fra Marrakech til Sahara. Ta med gjengen din, og bli med på magisk nyttårsaften med glamping i ørkenen. På denne reisen får du opplevde den fantastiske marokkanske gjestfriheten!

BESTILL NÅ
Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS