Fornøyde damer

GODT ORGANISERT

Heidi

Det beste med turen er at det er så godt organisert. Jeg falt for turen fordi det var en fin pakke, med trening, sosialt samhold samtidig som man har tid til å slappe av og kose seg

TUSEN TAKK IRIS

Eva B

Tusen takk for en fantastisk tur til Algarve. Jeg svever på skyer enda, jeg har liksom ikke helt landet. Du er bare et helt unikt flott menneske. Jeg greier ikke å forklare det med ord. Ditt alltid gode humør og store smil smitter over på alle.

TUSEN TAKK til dyktige, nydelige Iris som har laget denne fantastiske turen

Gunn Sissel

Jeg har hatt en variert og innholdsrik uke der jeg har fått prøve vannarobic, utendørs flow og streching, magedans og reiki. Det har også vært utflukter og en uforglemmelig aften med tradisjonell fado sang, som virkelig var et av ukas høydepunkt!

Intet mindre enn DRØMMEREISEN

Lisa fra Marokko

``Denne turen kan sterkt anbefales. Jeg var med i november. Intet mindre enn DRØMMEREISEN. 100% vellykket, ikke minst takket være en fin og dyktig reiseleder. ``

Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS