Ilha de Tavira

Portugal

Portugal er vårt favorittland i Europa! Kanskje ikke så rart nå eier og grunder av Glade Nomade, Iris Sofia Pran Furtado, er født og oppvokst på Algarvekysten. Portugal byr på en vennlig atmosfære, solfylte dager, og hyggelige priser. Er du en livsnyter? Enten om du er en mat og vin- elsker, glad i severdigheter og attraksjoner, kultur og historie, eller bare vil ligge på stranden, er dette landet for deg. Portugal er et vakkert land med noen av de beste strendene i Europa. Portugiserne er gjestfrie og vennlige, og gode på kaker, bacalhau og vin! La deg forføre av vinho verde, pastel de nata, nydelige strender, Fado-sang, sol og varme. Bli med Iris på Holistisk Helsereise til hennes hjemby Tavira, eller reis til Cascais og Lisboa. Ta kontakt for en skreddersydd reise eller gruppereise. Bem vindo a Portugal! Velkommen til Portugal! 🙂

Lisboa & Cascais – yoga, storby, strand og kultur

14 950

1.-8.6.2020

Bli med til Lisboa og bli kjent med Portugals vakre hovedstad. Byen som år etter år blir kåret til Europas beste turistby. Her vil du bo litt utenfor Lisboa, på koselige Vila Galé Cascais.

LES MER

Portugal, Algarve Holistisk Helsereise til Tavira med Iris

11 950

03.09.2022

Velkommen på Holistisk Helsereise til Tavira. Få ny energi og velvære på lekkert Eco-hotell ved havet. Magedans, Yoga, Reiki gir glede. Iris er Reiki-mester, terapeut, -og lokalkjent i Portugal!

BESTILL NÅ
Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS