Ilha de Tavira

Portugal

Portugal er vårt favorittland i Europa! Kanskje ikke så rart nå eier og grunder av Glade Nomade, Iris Sofia Pran Furtado, er født og oppvokst på Algarvekysten. Portugal byr på en vennlig atmosfære, solfylte dager, og hyggelige priser. Er du en livsnyter? Enten om du er en mat og vin- elsker, glad i severdigheter og attraksjoner, kultur og historie, eller bare vil ligge på stranden, er dette landet for deg. Portugal er et vakkert land med noen av de beste strendene i Europa. Portugiserne er gjestfrie og vennlige, og gode på kaker, bacalhau og vin! La deg forføre av vinho verde, pastel de nata, nydelige strender, Fado-sang, sol og varme. Bli med Iris på Holistisk Helsereise til hennes hjemby Tavira, eller reis til Cascais og Lisboa. Ta kontakt for en skreddersydd reise eller gruppereise. Bem vindo a Portugal! Velkommen til Portugal! 🙂

Algarve, Holistisk helsereise for kropp og sjel til Tavira med Iris

12 950

08.06.2019

Velkommen på en HOLISTISK DRØM sør i Portugal! En unik og annerledes Yogareise utenom allfarvei. Magedans, Reiki, yoga, vegetar gir ny energi. Iris er Reiki-mester, terapeut, - og lokalkjent!

BESTILL NÅ

Portugal, Algarve, Holistisk Helsereise til Tavira med Iris

14 950

12.9.2020

Velkommen på Holistisk Helsereise til Tavira. Få ny energi og velvære på lekkert Eco-hotell ved havet. Magedans, Yoga, Reiki gir glede. Iris er Reiki-mester, terapeut, -og lokalkjent i Portugal!

BESTILL NÅ
Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS