Ørkencamp i Sahara

Marokko reiser

Finn din indre nomade på reise i Marokko! Pulserende Marrakech oser av farger og mystikk. Den eventyrlige plassen Jema el Fnaa inviterer til magi og ekte 1001-natts stemning. På vårt magiske yoga & magedans retreat i utkanten av den røde byen finner du din indre nomade blant oliventrær og palmesus.

Kanskje vil du oppleve en rundreise fra Marrakech til Sahara? På reise i Marokko kan du oppleve kulturen, basarene, nyte en deilig tajin gryterett med lokale krydder, og nyte velvære og hammam. På kjøretur over Atlasfjellene kan du lære om arganoljen, og handle med deg en flaske eller to av Marokkos flytende gull.

 

Et av høydepunktene på rundreisen er Sahara. Der veien slutter og sanddynene begynner, står dromedarene og venter på deg. Se den nydelige soloppgangen, gjør yoga og magedans i ørkenen. Opplev en spektakulær solnedgang , leirbål og trommespill, drøm deg bort i saharas vakre stjernehimmel og den spesielle ørkenstillheten. I 2023 inviterer vi deg med på nyttårsfeiring under stjernene!

Slipp ut din indre glade nomade, og la drømmer blir til virkelighet!

Velkommen med på en magisk reise, og 1001 natts eventyr!

Magiske Marrakech Yoga Retreat

18 950

11.11.2023

Bli med til Magiske Marrakech med Puro Yoga & Glade Nomade. Ashtanga yoga, meditasjon, Pranayama & Yin Yoga. Utsikt over Atlas og magedanskurs i magiske omgivelser!

BESTILL NÅ

1001 natt nyttårsfeiring Marrakech & Sahara

18 950

30.12.2023

Bli med på nyttårsreise til sahara! Ta med venner, kjæresten, familien, eller meld deg på alene. Vi reiser i fellesskap med andre Glade Nomader, og feirer starten på 2024 i magiske omgivelser.

BESTILL NÅ

IRIS ER EN TOPP ARRANGØR OG TURLEDER - DET ER EN OPPLEVELSE SOM GIR MINNER FOR LIVET!

Randi Eng - Marokko 2018/2019

Jeg anbefaler alle som har en mulighet til å bli med Glade Nomade til Marocco. Iris er en topp arrangør og turleder. Jeg har vært med to ganger og er ikke lei av Marocco og ørken. Tvert imot. Det er virkelig en tur for sjel og sinn. Stillheten i ørkenen gir kroppen en spesiell ro og påfyll av energi. Å møte solstrålene i yogapositur er fantastisk. Folkelivet i Marakech med lukter og støy er en kontrast til stillheten, men gir energi på en annen måte. Slå følge med Iris - det er en opplevelse som gir minner for livet.

Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS