Ørkencamp i Sahara

Marokko reiser

Finn din indre nomade på reise i Marokko! Pulserende Marrakech oser av farger og mystikk. Den eventyrlige plassen Jema el Fnaa inviterer til magi og ekte 1001-natts stemning. På vårt Magiske Marrakech Yoga Retreat i utkanten av den røde byen, finner du din indre nomade blant oliventrær og palmesus.

Kanskje vil du oppleve en rundreise fra Marrakech til Sahara? På reise i Marokko kan du oppleve kulturen, basarene, nyte en deilig tajin gryterett med lokale krydder, og nyte velvære og hammam. På kjøretur over Atlasfjellene kan du lære om arganoljen, og handle med deg en flaske eller to av Marokkos flytende gull.

 

Et av høydepunktene på rundreisen er ørkenen. Der veien slutter og sanddynene begynner, står dromedarene og venter på deg! Se den nydelige soloppgangen, gjør yoga og magedans på flyvende teppe… Opplev en spektakulær solnedgang , leirbål og trommespill. La deg trollbinde av den vakre stjernehimmelen og den spesielle ørkenstillheten. I 2023 inviterer vi deg med på nyttårsfeiring under stjernene!

Slipp ut din indre glade nomade, og la drømmer blir til virkelighet!

Velkommen med på en magisk reise, og 1001 natts eventyr!

Magiske Marrakech Yoga Retreat

21 900

9.11.2024

Velkommen på Magiske Marrakech Yoga Retreat! En fredfull oase med utsikt over Atlasfjellene. Ashtanga yoga, meditasjon, Pranayama & Yin Yoga. Hammam, utflukter, magedanskurs.

BESTILL NÅ

Magiske Marrakech Yogareise, velvære, Reiki, hammam

21 900

16.11.2024

Gled deg til spa & hammam, yoga og Reiki i en fredfull oase med utsikt over Atlasfjellene. Iris er lokalkjent og viser deg Marrakech, - og lærer deg både Reiki og magedans 😊

BESTILL NÅ

1001 natt nyttårsfeiring Marrakech & Sahara

23 900

28.12.2024

Rundreise fra Marrakech til Sahara. Ta med gjengen din, og bli med på magisk nyttårsaften med glamping i ørkenen. På denne reisen får du opplevde den fantastiske marokkanske gjestfriheten!

BESTILL NÅ

IRIS ER EN TOPP ARRANGØR OG TURLEDER - DET ER EN OPPLEVELSE SOM GIR MINNER FOR LIVET!

Randi Eng - Marokko 2018/2019

Jeg anbefaler alle som har en mulighet til å bli med Glade Nomade til Marocco. Iris er en topp arrangør og turleder. Jeg har vært med to ganger og er ikke lei av Marocco og ørken. Tvert imot. Det er virkelig en tur for sjel og sinn. Stillheten i ørkenen gir kroppen en spesiell ro og påfyll av energi. Å møte solstrålene i yogapositur er fantastisk. Folkelivet i Marakech med lukter og støy er en kontrast til stillheten, men gir energi på en annen måte. Slå følge med Iris - det er en opplevelse som gir minner for livet.

Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS