Jeg er endelig i gang med egen bedrift, og ønsker velkommen til nye og gamle kunder.

 

Snøen laver ned, men mellom snøkornene skimter jeg sanddyner og dromedarer. Jeg lukker øynene og drømmer meg bort til Sahara. Plutselig er jeg der. Jeg kjenner sola varme, og sanden kile meg mellom tærne. Jeg drømmer. Og når jeg åpner øynene kjenner jeg fremdeles varmen i brystet, og kamelene står der like virkelig mellom furutrærne. For endelig har drømmen om å starte noe eget gått i oppfyllelse!..

 

Glade Nomade inviterer deg med ut på eventyr, så dine drømmer også blir virkelige. I 2016 skal vi tørre å leve, å drømme, og ikke minst, tørre å reise! 🙂

 

Velkommen!

Hilsen Iris,
Gründer og daglig leder
Glade Nomade AS

Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS