Nomader på kameler i Sahara

Finn din indre nomade

Finn din indre nomade gjennom gode behandlinger, nærende samtaler og magiske opplevelser. Glade Nomade tilbyr magiske reiser og kurs som gir energi, glede og felleskap. På våre retreat kan du pleie kropp, sjel og sinn med energigivende behandlinger, aktiviteter og kurs som du blir glad av 🙂
Vi tilbyr magedans, yoga, meditasjon, avspenning og Reiki healing på våre gruppereiser med Iris til Portugal og Marokko. Lær nyttige verktøy for selvutvikling, velvære og stressmestring du har glede av for resten av livet. Finn din «indre nomade» på reise med oss.

En magisk opplevelse

  • Aktiviteter som gir glede og energi
  • Selvutvikling og spirituelle reiser
  • 1001 natt rundreiser til sahara
  • Holistiske yoga reiser for kropp & sjel
  • Verktøy du kan ha glede av resten av livet
  • Fellesskap med likesinnede

Portrett i Marrakech

Iris Sofia Pran Furtado

Iris er daglig leder og eier av Glade Nomade AS. Hun har vært grunder siden hun gikk ut av videregående, og reiseleder i over 10 år for reiseselskapet Jomfrureiser, der hun ledet gruppereiser til Dubai, Egypt, Malta, Tyrkia, Hellas, Marokko og Portugal. Iris er profesjonell magedanser, instruktør og Reiki Mester. Hun holder show og kurs i magedans, underviser  i Reiki på alle nivå, og har bakgrunn fra Elixia som treningsinstruktør i magedans, yoga, stretching, og pilates. Iris jobber som healer, veileder og terapeut, og hjelper andre til å finne sin vei, livsoppgave og talent.

– «Følg hjertet og det som gir deg glede og energi! Finn din indre glade nomade» 

Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS