Ørkencamp i Sahara

Marokko

Marrakech oser av farger og mystikk. Byen har en jordlig energi og byr på magi og 1001-natts stemning. Opplev kulturen, shopping i basarene, spis tajin gryte med lokale krydder, og test ut hamam. I Atlasfjellene kan du lære om arganoljen, og kjøpe med deg flasker med Marokkos flytende gull. I Sahara står dromedarene og venter på deg, og drømmer blir til virkelighet. Se den nydelige soloppgangen, gjør yoga og magedans i ørkenen. Opplev en spektakulær solnedgang , leirbål og trommespill, drøm deg bort i saharas vakre stjernehimmel og den spesielle ørkenstillheten. Velkommen med på en magisk reise, og 1001 natts eventyr!

Marrakech reise, Magiske Marokko, yoga, magedans, sahara

17 950

7.11.2020

1001 natt eventyr til Marrakech og Sahara! En unik og eksklusiv reise med lokalkjente Iris. Glamping, dromedar, magedans, yoga, stjernehimmel. Finn din indre glade nomade! 🙂

BESTILL NÅ

1001 natt – Magiske Marrakech & Nyttårsreise til Sahara

19 900

30.12.2023

Bli med på nyttårsreise til sahara! Ta med venner, kjæresten, familien, eller meld deg på alene. Vi reiser i fellesskap med andre Glade Nomader, og feirer starten på 2024 i magiske omgivelser.

BESTILL NÅ

IRIS ER EN TOPP ARRANGØR OG TURLEDER - DET ER EN OPPLEVELSE SOM GIR MINNER FOR LIVET!

Randi Eng - Marokko 2018/2019

Jeg anbefaler alle som har en mulighet til å bli med Glade Nomade til Marocco. Iris er en topp arrangør og turleder. Jeg har vært med to ganger og er ikke lei av Marocco og ørken. Tvert imot. Det er virkelig en tur for sjel og sinn. Stillheten i ørkenen gir kroppen en spesiell ro og påfyll av energi. Å møte solstrålene i yogapositur er fantastisk. Folkelivet i Marakech med lukter og støy er en kontrast til stillheten, men gir energi på en annen måte. Slå følge med Iris - det er en opplevelse som gir minner for livet.

Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS