Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/6/gladenomade.no/httpd.www/wp-content/themes/lovetravel_/framework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/6/gladenomade.no/httpd.www/wp-content/themes/lovetravel_/framework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 398 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/6/gladenomade.no/httpd.www/wp-content/themes/lovetravel_/framework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 416 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/6/gladenomade.no/httpd.www/wp-content/themes/lovetravel_/framework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 420 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/6/gladenomade.no/httpd.www/wp-content/themes/lovetravel_/framework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 447 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/6/gladenomade.no/httpd.www/wp-content/themes/lovetravel_/framework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 459 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/0/6/gladenomade.no/httpd.www/wp-content/themes/lovetravel_/framework/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 478 1001 natt Marokko reise, Magiske Marrakech, nyttår i Sahara

1001 natt Marokko reise, Magiske Marrakech, nyttår i Sahara

Tidspunkt: 26.12. 2020 – 02.01. 2021  

 

Varighet: 8 dager
3 netter i Marrakech, 1 overnatting på veien til ørkenen og 3 netter i Sahara

 

PRIS:  Kr 17 950,- i delt rom

 

Enkeltromstillegg for totalt 4 netter Kr 1800,-  i ørkenen er det kun mulig med delt rom/ telt.

 

EARLYBIRD: Kr 1 000,- i rabatt ved påmelding innen 31.1.2020

ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!

Anne Katrine Rockstad - Nyttårsreise Marokko 2018/2019

Ta sjangsen, hopp ut I det, eventyret, det er virkelig så eksotisk som det ser ut... Eller nei, det er 100 ganger mer fantastisk enn du kan forestille deg... Det må nemlig oppleves!!!!! ????????? Helt fantastisk, så trygt og profesjonelt opplegg. Alt er arrangert, man kan bare lene seg tilbake og nyte øyeblikkene. Anbefales på det sterkeste, enkeltpersoner, par, mann eller kvinne, passer for alle! ??????

BLI MED GLADE NOMADE TIL MAROCCO!

Randi Eng - Nyttårsreise Marokko 2018/2019

Jeg anbefaler alle som har en mulighet til å bli med Glade Nomade til Marocco. Iris er en topp arrangør og turleder. Jeg har vært med to ganger og er ikke lei av Marocco og ørken. Tvert imot. Det er virkelig en tur for sjel og sinn. Stillheten i ørkenen gir kroppen en spesiell ro og påfyll av energi. Å møte solstrålene i yogapositur er fantastisk. Folkelivet i Marakech med lukter og støy er en kontrast til stillheten, men gir energi på en annen måte. Slå følge med Iris - det er en opplevelse som gir minner for livet.

TUREN VAR VIRKELIG 1001 NATT!!✨✨✨

Marianne Andersen - Marokko nyttår 2018/2019

Feiret nyttår i Marokko og for en opplevelse det var! Helt magisk å sitte på en sanddyne i Sahara og se solnedgangen. Turen var godt skreddersydd av vår hyggelige og blide guide, Iris, som også hadde meg seg hyggelige berbere som kjørte oss rundt. Luksushoteller, Atlasfjellene, hammam, massasje og shopping i Marrakech, dromedartur, offroad på sanddynene, besøke en nomadefamilie, yoga og magedans i Sahara og ikke minst den gode maten. Helt fantastisk! Sitter igjen med mange gode minner som vil vare evig. Turen var virkelig 1001 natt!!!✨Tar gjerne turen igjen!

PROGRAM - DAG FOR DAG

Dag 1 - Marrakech

12:00 –  Avreise Oslo, Gardermoen direkte med Norwegian
15:50 – Ankomst Marrakech
16:00 – Transfer til hotellet
16:30 – Innsjekking
18:00 – Velkomstmøte og info
19:00 – Besøk til torget Jelma el Fnaa. Middag og tur rundt på det magiske torget

Dag 2 - Marrakech - Atlas - Dades Gorge

07:30 -Frokost
08:30 -Vi reiser østover i 4WD mot byen Ouarzazate. På veien kjører vi over de mektige Atlas fjellene, gjennom Tiz’n Tiscka passasjen, 2.260 m. Vi passerer små berber landsbyer, og stopper i et arganolje kvinne kooperativ for demonstrasjon og en god handel. Arganoljen er Marokkos «flytende gull».
13:00 – 15:30 lunsj og besøk i Kasbah Ait Ben Haddou; Marokkos Hollywood der filmer som The Gladiator, prins of Persia og Game of Thrones har blitt filmet.
Etter lunsj kjører vi mot byen Boumalen Dades. På veien ser vi en nydelig solnedgang.
Ca kl. 20:00 Sjekker vi inn på flotte hotell Xaluca. Gled deg til deilig middag og avslapning på hotellet.

Dag 3 - 30.12 2019 - Nyttårsfeiring i Sahara

07:30 – Frokost
08:45 –  Turen går til den dype kanyonen Todra Gorge.
ca 12:30 – Lunsj i byen Tinjdade. Etter lunsj fortsetter vi i landcruisere mot Merzouga. Det blir flere stopp underveis, og muligheter for shopping i lokale ørkenbutikker.
16:30 – Veien tar slutt og dromedarene står og venter på oss. Opplev den magiske solnedgangen på kamelryggen. I natt blir det Glamping i sahara!
18:00 – ankommer vi vår flotte luksuscamp omringet av sanddyner. Vi bor i flotte luksuriøse nomadetelt. Alle telt er innredet med gode senger med dyner, samt bad med dusj og vannklosett. Komfort.
20:00 – Nyttårsmiddag i campen. Unik nyttårsfeiring med nydelig mat og nyttårsfest i sahara! Musikk og trommespill rundt bålet. Mennesker fra hele verden møtes i campen og feirer nyttårsaften sammen.
Det blir en fantastisk og minnerik kveld under saharas stjernehimmel.

Dag 4 - Ørkenhotellet

08:30 – Frokost
Avslapning i campen. Gå en tur på sanddynene eller test ut sandboard.
10:30 – Zen Energy  (Yoga, Qi gong, pilates)
12:30 – Lunsj. Etter lunsj kjører vi offroad på sanddynene til hotell Auberge du Sud.
16:15 – 17:00 –
Magedanskurs i solnedgang – La ørkenkraften og gleden fylle hele deg!
20:00 – Middag på hotellet

Dag 5 - Ørkenhotellet

08:00 – Frokost
09:30 – Zen energy trening
Nyt dagen ved bassengkanten, gå tur på sanddynene. Mulighet for dromedartur og ATV.
13:00 –
Lunsj
Avslapning og soling ved bassenget. Mulighet for Reiki behandlinger
16:15 – 17:00 – Magedanskurs
Nyt den vakre solnedgangen fra toppen av en sanddyne
20:00 – Middag

Dag 6 - Biltur tilbake til Marrakech

07:30 – Tidlig frokost
08:15 – Avreise og biltur tilbake til Marrakech.
12:30 -13:30 Vi stopper for lunsj
Etter lunsj er det tid for teppehandel i Ouarzazate. (Iris gir lite minikurs i pruting og hjelper deg gjerne med teppehandel)
ca 15:30 fortsetter vi på tilbakeveien over High Atlas mot Marrakech
20:00 – Vi sjekker inn på vårt hotell i Marrakech
20:30 – Middag og en rolig kveld på hotellet

Dag 7 - Marrakech - shopping, guiding, hammam

08:00 – Frokost på hotellet
09:30 – Opplev Marrakech. Guidet tur til Torget Jemaa el fna, besøk i krydderapotek med introduksjon til urter og krydder, besøk i hager og palass, shopping i souken og opplevelser i basaren. Lunsj. Dagen avsluttes med hammam og massasje.  (Ikke inkl)
20:00 – Middag  (ikke inkl)

Dag 8 - Marrakech og hjemreise

07:00 – 10:00 Frokost
Formiddagen til egen disposisjon. Shopping i basarene / hammam /Reiki
11:00 – Utsjekking
12:30 – Transfer til flyplassen
15:00 – Hjemreise. Beregnet ankomst Oslo, Gardermoen kl. 21:00

NB! Vi tar forbehold om endringer i programmet!

Glamping i sahara - vår deluxe camp

Yoga, magedans, dromedar i ørkenen

Reisen for deg som drømmer om

Magiske Marrakech

Et 1001 natt eventyr!

Nyttårsfeiring i sahara

Mystikk, farger, krydder, tepper

Stjernehimmelen i sahara

Dromedartur i solnedgang

Yoga og magedanskurs i sahara

Hamam og massasje rituale

Shopping i basarene

Finne din indre glade nomade på tur! 🙂

 

Finn din indre glade nomade

Reis med Glade Nomade til Marrakech! Vi inviterer deg med på en 1001 reise med nyttårsmiddag og nyttårsfeiring i sahara. Alt er arrangert, man kan bare lene seg tilbake og nyte øyeblikkene. Passer for alle, enkeltpersoner, par, mann eller kvinne. Iris og hennes  berbercrew leder reisen, og sammen med andre glade nomader feirer vi starten på 2020 i sahara. I sahara kan du teste magedans, yoga og sandboard. Opplev berberkulturen, nomadene, stjernehimmellen og ri på dromedar…

 

Les mer om reisen her...

    Magiske Marrakech

På denne rundreisen opplever du Marrakech, Atlas fjellene og sahara. Vi flyr direkte Oslo-Marrakech på under 4,5 timer med Norwegian. I det vi går av flyet stiger vi rett inn i 1001 natts stemning! Kvelden nytes på en takterrasse med panoramautsikt til det magiske torget Jemaa El Fna. Når mørket har lagt seg oser det fra matboder, og eventyrfortellere, musikere, akrobater og gjøglere lager liv – en stemning som ikke kan beskrives med ord, men bare må oppleves!

 

    Marrakech, Atlas fjellene, Ouarzazate

Neste morgen starter ferden over Atlasfjellene i komfortable 4×4 landcruisere. Vi ser vakker og variert natur, kamulflerte berberlandsbyer, og får introduksjon til arganoljen; Marokkos flytende gull. Deretter besøker vi Ait Ben Haddou og Ouarzazate. Ørkenbyen er Marokkos Hollywood, og filmer som Troia og Prince of Persia er spilt inn her. Etter en god lunsj, får vi omvisning i  den Unesco fredede borgen. Reisen fortsetter videre til berberlandsbyen i fjellene; Boumalne Dades. Etter en spennende dag med mange inntrykk inntar vi en god middag på flotte hotell.

 

    Dromedartur og nyttårsfeiring i sahara!

Neste dag kjører vi videre mot Erg Chebbi ørkenen. Her står dromedarene og venter på oss, og vi duver innover i sahara i solnedgang.
Vel fremme i campen, spiser vi en fantastisk nytårsmiddag, og feirer nyttårsaften under stjernehimmelen. Folk fra hele verden samles rundt leirbålet, og festen er i gang. Inngangen til 2019 feires med god, berbermusikk, sang og dans rundt leirbålet. Neste dag kjører vi offroad til hotell Auberge der vi bor i to netter. Vi nyter det gode ørkenliv med soling, gåturer, dromedartur, atv, yoga og magedans.

 

    Tilbake til Marrakech

Etter tre opplevelsesrike dager i ørkenen, starter vi på tilbakeveien over fjellene og til Marrakech. Det blir stopp i en teppebutikk i Ouarzazate, og du får introduksjon til de vakre berber, tuareg og nomade-teppene.
De to siste dagene i Marrakech blir det mulighet for guidet tur og fargerike opplevelser i hager og basarene. I medinaen rundt torget Djemaa EL Fna kan du handle alt fra lamper, lærpuffer og smykker, til krydder, eksotisk frukt og røkelse. Vekk sansene og unn deg selv et eksklusivt hamam og massasje rituale. Ren velvære for kropp, sjel og sinn!
Opplevelsene står i kø på denne reisen, og det er en reise du sent vil glemme!

 

    Lokalkjent reiseleder som har bodd i Marokko

Iris er eier av Glade Nomade, og din trygge guide og lokalkjente reiseleder på turen. Iris har bred erfaring og kunnskap i Marokko, og kjenner godt til berber og nomadekulturen. Iris  har organisert og ledet reiser til Marrakech og Sahara siden 2012, og er den første i Norge til å tilby 1001 natt Marokko reiser med yoga og magedans.

Har du spørsmål om reisen eller ønsker hjelp til å bestille flybilletter? Ta gjerne kontakt med Iris på mail: iris@gladenomade.no eller tlf 98840818.

Glade Nomade ønsker deg velkommen på nyttårsreise til Marokko!

 

    «Finn din indre glade nomade på reise!»

Inkludert

Transfer tur / retur flyplassen og hotellet i Marrakech
Rundreise i Marokko i komfortable 4×4 landcruisere
Fullpensjon med frokost, lunsj, middag på rundreisen
3 netter i Marrakech på 4-stjerners hotell, 1 natt på 4-stjerners hotell i fjellene, og 2 netter på ørkenhotell i sahara
1 natt glamping i luksus ørkencamp (Telt utstyrt med gode senger, bad med vask, dus og vannklosett.)
Engelsktalende lokale guider og sjåfører på rundreisen
Inngang og guidet tur i Unesco borgen Ait Ben Haddou
Dromedartur i sahara
Kamelmenn og hjelpere
Unik nyttårsfest og fantastisk nyttårsmiddag i sahara
Zen Energy i sahara (Yoga, qi gong, pilates)
Magedanskurs i sahara (For kvinner)
Sandboard i sahara
Lokal folklore og underholdning
Norske Iris som lokalkjent reiseleder og instruktør

Ikke inkludert

Fly tur retur Marrakech
Drikke til måltidene
Tips
Guidet tur og hammam i Marrakech dag 7
1 lunsj og 1 middag i Marrakech

Reiserute

Oslo-Gardermoen – Marrakech
Lørdag 26. des 2020 kl. 12:00
Rute DY1698 – Flys av Norwegian Air Shuttle


Marrakech – Oslo-Gardermoen
Lørdag 2. jan 2021 kl. 16:40
Rute DY1699 – Rute DY1699

Direktefly Oslo – Marrakech
Flyturen tar 4,5 t

Fly er ikke inkludert og kan bestilles hos norwegian.no

Bestilling

  Fornavn og Etternavn *

  E-post adresse *

  Mobil tlf nr *

  Adresse, sted og postnr *

  Fødselsdato (dag, mnd, år) *

  Destinasjon, dato og navn på reisen *

  Enkeltrom, dobbeltrom eller annet *

  Andre opplysninger, matallergier eller annet

  Jeg har lest og aksepterer Glade Nomades reisevilkår
  JaNei

  FANTASTISK REISE!

  Marianne Irgens Hagen - Nyttårsreise 2018/2019

  Fantastisk reise fra fargesprakende, krydderduftende basarliv i Marrakech via høye snødekte fjelltopper i Atlasfjellene til vakre, gyldne og stille Sahara... Jeg har vært med på to 1000 og 1-natt reiser i Marokko. En reise i 2015 og en i 2018 og begge har vært proffe, trygge og unike reiser under ledelse av Iris Sofia. Jeg reiser gjerne med Glade Nomade igjen!

  Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
  Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS