Nomader på kameler i Sahara

Marokko – Nyttig reiseinfo

Hvis det er noe som er lurt før avreise til Marokko, så er det nyttig reiseinfo! Her kan du lese om Marokko – nyttig reiseinfo, og finne informasjonen du trenger før turen.
Husk pass som er gyldig i 6 måneder fra innreise, anbefalte vaksiner, og last ned pakkelisten før avreise. Vi anbefaler alltid at du setter deg inn i UDs reiseinformasjon, og leser deg opp på landet før du reiser. Det kan også være lurt å registere seg på reiseregistrereing.no

I år har vi to magiske Marokko reiser. Begge reiene starter i Marrakech.
Hva frister mest? Yoga retreat i Ourika Valley, eller 1001-natt Nyttårsreise fra Marrakech til den mektige Sahara ørkenen?
Grip sjansen, og bestill plass nå på våre spennende og unike reiser.

 

Velkommen på tur med Glade Nomade til Marokko, og husk å lese vår nyttige reiseinfo før avreise 😊 🐪

Visum og Pass

Norske borgere er ikke visumpliktige for innreise til Marokko. For norske borgere som reiser til Marokko kreves det fra marokkanske myndigheter seks måneders gyldighet av pass ved innreise. Man bør påse at passet stemples ved innreise, da enkelte turister har hatt problemer med å forlate landet da passet har manglet innreisestempel.

Vaksiner

Folkehelseinstituttet anbefaler alle å være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Voksne som er grunnvaksinert bør ta én dose oppfriskningsvaksine mot disse sykdommene ca. hvert 10. år. De anbefaler også hepatitt A-vaksine for reisende til Marokko. Reisende oppfordres til å kontakte sin lokale helsestasjon eller fastlege for nærmere informasjon om vaksiner, da det også er veldig individuelt om man ønsker å vaksinere seg.

Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS