Kameler på strand
dekorelement

Gruppereiser og skreddersydde reiser

Glade Nomade arrangerer magiske gruppereiser og skreddersydde reiser i Marokko.

Vil du på venninnetur, reise med familien, eller ta med kollegaer på tur til Marokko? Bli med på en av våre retreater eller rundreiser til Sahara! Glade Nomade kan også skreddersy din reiseopplevelse og ditt magiske 1001 natt eventyr i Marokko!

De fleste av våre reiser starter og slutter i Marrakech, og Norwegian flyr direkte Oslo- Marrakech høst, vinter og vår. Vel fremme i Marrakech, blir dere møtt av lokal engelsktalende guide som tar dere med på en magisk 1001 natt reise.

Vi tilbyr også gruppereiser til Portugal og Marrakech ledet av Iris.
Les mer og bestill gruppereise her.  Ønsker du å arrangere en reise for kollegaer, venner, eller din bedrift, kan Iris delta som norsk lokalkjent reiseleder og instruktør ved forespørsel.

 

Forslag til reiser:

 

– Bo i Riad i Marrakech. Utforsk byen med guiding og shopping i basarene. Prøv matlagingskurs, og få en deilig skrubb og massasje i tradisjonelt hammam i Marrakech
– Glamping i Sahara. Bli med på en av våre rundreiser fra fra Marrakech til Sahara, eller skreddersy din egen rundreise med familie og venner. Lev som en nomade i ørkenen, test sandboard og ri på dromedar
– Kombiner Marrakech og Essaouira, så får du en fantastisk ferie med opplevelser ved kysten
– Marrakech og dagsutflukter eller glamping i steinørkenområdet Agafy

 

Bestill din reise, kontakt oss i dag 😊 🐪

 

Hilsen fra Iris – eier og grunder av Glade Nomade

  Ditt navn

  E-post

  Emne

  Melding

  Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
  Copyright 2015 - 2019 - Glade Nomade AS