Ørkencamp i Sahara

Marokko

Marokko oser av farger og mystikk. De fleste av våre reiser starter og avsluttes i Marrakech. Byen har en jordlig energi og oser av magi og 1001-natts stemning. Opplev kulturen, shopping i basarene, spis tajin med lokale krydder og test ut marrokansk hamam.
I Atlasfjellene kan du lære om arganoljen, og kjøpe med deg flasker med Marokkos flytende gull.  I Sahara står dromedarene og venter på deg, og drømmer blir til virkelighet. Sanden er mørk rød og sanddynene de høyeste i Afrika. Opplev en nydelig soloppgang, duv bortover sanddynene på dromedarryggen, og gjør yoga og magedans i ørkenen. Vær vitne til en spektakulær solnedgang, leirbål og trommespill  drøm deg bort i Saharas vakre stjernehimmel og den spesielle ørkenstillheten. Velkommen på en magisk reise, og 1001 natts eventyr!

Marrakech reise – magedans, yoga ørkenopplevelse

14 500

03.11.2018

Finn din "indre nomade" på 1001 natt reise i magiske Marokko. Iris tar deg med på en indre og ytre reise fra Marrakech til Sahara. Duv innover i ørkenen på dromedar...

LES MER

Marokko reise – Magiske Marrakech, nyttårsfeiring i Sahara, yoga, magedans

14 900

29.12.2018

Start 2019 med trommespill og leirbål under stjernene. Marrakech, Yoga, dromedar, magedans, nyttårsfest! Reisen er åpen for alle. Bli med Glade Nomade til Marokko!

LES MER
Utviklet av SIT Media og Rebecca Van Eck
Kopirett 2015 - 2018 - Glade Nomade AS